Termeni și condiții

Utilizarea site-ului implică acceptarea prezenților termeni și condiții. Te rugăm să îi citești cu atenție.

Magazinul online www.ShoeFever.ro, numit in continuare ShoeFever, este proprietatea SC FIERCE 88 SRL, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 43204853, inregistrata la Registrul Comertului Brasov cu nr. 08/2172/2020, cu capital social in valoare de 200 RON si cu sediul in Str. Cimpului, Nr. 3, Fagaras, jud. Brasov – 505200, si va fi numita in continuare FIERCE 88.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. FIERCE 88 isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”. FIERCE 88 garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.shoefever.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei FIERCE 88 fara acordul prealabil scris al acesteia. Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.shoefever.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru FIERCE 88 sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.shoefever.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea FIERCE 88 si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul FIERCE 88 a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.shoefever.ro doar in limitele metionate in prezentul document. Orice incalcare a dreptului de autor sesizata pe site poate fi raportata la adresa de email contact@shoefever.ro.

Produsele si serviciile oferite de FIERCE 88 pe site-ul ShoeFever.ro, politica de preturi

FIERCE 88 isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul ShoeFever sunt noi, si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala (factura se genereaza automat in contul clientului, si este disponibila si pe email), conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv FIERCE 88 isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul magazinului online www.shoefever.ro sunt exprimate in RON si nu includ cheltuielile de livrare. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari FIERCE 88 in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc. Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator si va fi urmata de o Proforma. Validarea comenzii de catre Vanzator se va face telefonic sau prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator prin trimiterea unei Proforme. Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:

 1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
 2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
 3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei).

Aceste conditii indeplinite marcheaza incheierea contractului de Vanzare -Cumparare. In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari FIERCE 88.

Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 14 zile de la data primirii produsului.

FIERCE 88 nu ofera nicio garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia FIERCE 88 de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul ShoeFever (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi. Din acest motiv, FIERCE 88 nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul ShoeFever, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. FIERCE 88 si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul ShoeFever.ro se poate efectua prin una din cele trei metode oferite:

 • Plata online cu card bancar – comision 0% – tranzactii sigure, procesate in sistemul 3D Secure.
  • prin intermediul Stripe
  • prin intermediul LibraPay (serviciu oferit de Libra Bank).
 • Plata ramburs (numerar la livrare) – contravaloarea produselor cumparate poate fi achitata la livrare. Eliberarea chitantei se va face de catre firma de curierat.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), doar prin intermediul firmelor de curierat rapid. Momentan nu sunt efectuate livrari prin intermediul Postei Roamane sau livrari in afara Romaniei.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este de 1-3 zile lucratoare, dupa confirmarea comenzii (in cazul in care anumite produse necesita un timp mai mare de livrare, acest lucru este mentionat pe pagina fiecarui produs in parte). Eventualele intarzieri la primirea coletului (dupa predarea acestuia de catre noi) se datoreaza exclusiv firmei de curierat si ne cerem scuze in cazul in care apar astfel de situatii, pe care nu le putem controla in mod direct.

Comenzile primite de luni pana joi pana la ora 15:00 sunt procesate si expediate in aceeasi zi. Comenzile primite incepand cu vineri ora 15:00 si pana duminica sunt procesate si expediate in cursul zilei de luni.

Programul de livrare al comenzilor este de luni pana vineri, intre orele 09:00 si 18:00. In cazul in care agentul companiei de curierat nu va gaseste la adresa, acesta este obligat sa va contacteze telefonic, si daca nu puteti fi contactat(a), coletul se va intoarce in centrul de livrare al firmei de curierat, unde va fi pastrat aproximativ 7 zile calendaristice.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

FIERCE 88 isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de FIERCE 88 care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de FIERCE 88 fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de FIERCE 88 de la acest client.

Garantia produselor si Declaratia de Conformitate

Produsele comercializate pe site-ul www.ShoeFever.ro sunt in concordanta cu cerintele europene aplicabile la aceasta data inclusiv pe teritoriul Romaniei (conform legii 449/2003). Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul este obligat sa faca o sesizare scrisa si sa o transmita pe contact@shoefever.ro la data primirii produsului. ShoeFever va comunica cumparatorului termenul si modalitatea de procesare a sesizarii, sau daca este cazul, motivarea in scris a refuzului de a da curs solicitarii.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, o copie a facturii si certificatului de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. In cazul in care la receptionarea produsului nu ati primit certificatul de garantie va rugam sa ne notificati la adresa de email contact@shoefever.ro  la data primirii produsului.

DECLARATIE DE CONFORMITATE 

Noi,  SC FIERCE 88 SRL, Cod Unic de Identificare: 43204853, asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere ca in conformitate cu prevederile art.3 Hotararea nr.1022/2002, produsele din factura la care se refera aceasta declaratie nu pun in pericol viata, sanatatea, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu Normele Interne si Normele Europene. Certificatul de garantie este disponibil si aici.

Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dvs. de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax, sau email. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere disponibil aici; folosirea lui nu este insa obligatorie. De asemenea, puteti completa si transmite electronic formularul de retur standard de pe site-ul nostru, sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil (de exemplu prin email), confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Vom returna toata suma achitata curierului la primirea coletului, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dvs. de a va retrage din prezentul contract. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utilizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor. Este obligatoriu sa trimiteti produsul in cutia originala a acestuia impreuna cu toate documentele primite la achizitie. Daca produsele nu sunt ambalate corespunzator, ele pot fi reexpediate clientului.

Potrivit art. 16 din OUG nr. 324/2014 a drepturilor consumatorilor, nu se accepta pentru returnare produsele desigilate, testate sau incercate, produse care prezinta modificari fizice, lipsuri cantitative, zgarieturi, socuri, lovituri etc. In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata.

Conform art. 14 din OUG nr. 24/2014, clientul poate fi responsabil pentru diminuarea valorii produselor, astfel incat suma inapoiata clientului poate fi mai mica decat cea platita de acesta, daca produsul a suferit modificari de caracteristici sau de functionalitate pe perioada detinerii acestuia de catre client.

Pentru coletele refuzate de catre client se va retine taxa de transport tur-retur in valoare totala de 30 lei (15 lei costul initial de transport catre client si 15 lei costul de transport retur pentru recuperarea coletului).

In cazul in care ati beneficiat de schimb marime gratuit si doriti returnarea produsului, se va retine taxa de transport tur-retur in valoare totala de 30 lei.

Comentariile utilizatorilor pe site-ul ShoeFever

Utilizatorii care acceseaza site-ul ShoeFever pot face comentarii la adresa produselor oferite. FIERCE 88 isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

FIERCE 88 nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.

In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii FIERCE 88 si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa contact@ShoeFever.ro.

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.shoefever.ro este gazduit de serverele unei terte firme. FIERCE 88 nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate.

FIERCE 88 nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.shoefever.ro.

FIERCE 88 nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.shoefever.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, www.shoefever.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului, sau ca urmare a utilizarii eventualelor informatii prezentate pe site.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului ShoeFever este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romana si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. FIERCE 88 detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.shoefever.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului ShoeFever mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, FIERCE 88 nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. FIERCE 88 isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca FIERCE 88 are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Politica de confidentialitate și prelucrarea datelor cu caracter personal

FIERCE 88  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Atunci cand un utilizator isi creeaza un cont pe www.shoefever.ro, va primi comunicari comerciale din partea FIERCE 88 doar in masura in care si-a dat consimtamantul express, selectand optiunea corespunzatoare.

Potrivit legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, FIERCE 88 are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatori.

Datele clientilor sunt preluate de catre FIERCE 88 pe baza adeziunii voluntare, fara a apel in vreun fel la achizitii de baze de date de clienti. Pentru orice nereguli sesizate, va rugam sa ne contactati pe adresa de email dpo@shoefever.ro.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul ShoeFever sunt transmise pe cale electronica, FIERCE 88 nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

La sesizarea utilizatorilor, FIERCE 88 va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor ShoeFever, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre FIERCE 88 a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul ShoeFever, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului ShoeFever si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

FIERCE 88 nu furnizeaza adresa dvs. de email unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Pentru informatii complete cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal acceseaza pagina dedicata: Politica de confidentialitate

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site-ul www.shoefever.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului ShoeFever.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Website-ul ShoeFever.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe detalii aici.

Ultima actualizare: 26 noiembrie 2020

 

Cele mai cautate modele!

-42%
Hot
Prețul inițial a fost: 285 lei.Prețul curent este: 165 lei.
 • Golește
-13%
Prețul inițial a fost: 149 lei.Prețul curent este: 129 lei.
 • Golește
329 lei
 • Golește
-20%
Hot
Prețul inițial a fost: 149 lei.Prețul curent este: 119 lei.
 • Golește
-37%
Prețul inițial a fost: 220 lei.Prețul curent este: 139 lei.
 • Golește
-20%
Prețul inițial a fost: 489 lei.Prețul curent este: 389 lei.
 • Golește
-83%
Prețul inițial a fost: 0.87 lei.Prețul curent este: 0.15 lei.
-23%
Prețul inițial a fost: 219 lei.Prețul curent este: 169 lei.
 • Golește
-34%
Sale
Prețul inițial a fost: 180 lei.Prețul curent este: 119 lei.
 • Golește
-50%
Prețul inițial a fost: 18 lei.Prețul curent este: 9 lei.