Livrarea produselor

Livrarea este gratuită dacă alegi să plătești cu cardul online.

Pentru plata ramburs, costul transportului este de 19.99 lei, indiferent de localitatea din țară.

Procesarea comenzilor

Comenzile primite de luni pana joi pana la ora 15:00 sunt procesate si expediate in aceeasi zi. Comenzile primite incepand cu vineri ora 15:00 si pana duminica sunt procesate si expediate in cursul zilei de luni. Eventualele intarzieri la primirea coletului (dupa predarea acestuia de catre noi) se datoreaza exclusiv firmei de curierat si ne cerem scuze in cazul in care apar astfel de situatii, pe care nu le putem controla in mod direct.

Termenul de livrare al produselor

TERMENUL de LIVRARE al produselor este de pana la trei zile lucratoare, dupa primirea mailului de confirmare a expedierii comenzii. In cazul in care un produs necesita un timp mai mare de livrare, acest lucru este mentionat pentru fiecare produs in parte.

Programul de livrare al comenzilor

Programul de livrare al comenzilor este de luni pana vineri, intre orele 09:00 si 18:00. In cazul in care agentul companiei de curierat nu va gaseste la adresa, acesta este obligat sa va contacteze telefonic, si daca nu puteti fi contactat(a), coletul se va intoarce in centrul de livrare al firmei de curierat, unde va fi pastrat aproximativ 7 zile calendaristice.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

In momentul lansarii unei comenzi, clientul accepta fara obiectiuni Termenii si Conditiile site-ului, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.