Confidentialitate

Politica de confidentialitate

ZIKARO BIZ  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Atunci cand un utilizator isi creeaza un cont pe www.shoefever.ro, va primi comunicari comerciale din partea ShoeFever doar in masura in care si-a dat consimtamantul express, selectand optiunea corespunzatoare.

Potrivit legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ShoeFever are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatori.

Datele clientilor sunt preluate de catre ZIKARO BIZ pe baza adeziunii voluntare, fara a apel in vreun fel la achizitii de baze de date de clienti. Pentru orice nereguli sesizate, va rugam sa ne contactati pe adresa de email [email protected]

Tertii care vor avea acces la aceste baze date sunt serviciile de marketing cu care ZIKARO BIZ colaboreaza, in speta mailchimp.com, care opereaza sub politici stricte anti-spam si de securitate a datelor cu caracter personal.

Scopul preluarii datelor este limitat la urmatoarele: efectuarea comenzilor si livrarea acestora, respectiv informarea clientilor asupra modificarilor de stoc sau a diferitelor promotii.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul ZIKARO BIZ sau prin e-mail la [email protected]

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul ShoeFever sunt transmise pe cale electronica, ZIKARO BIZ nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, ZIKARO BIZ va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

ZIKARO BIZ nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. ZIKARO BIZ nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de ShoeFever in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor ShoeFever, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre ZIKARO BIZ a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul ShoeFever, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului ShoeFever si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

ZIKARO BIZ nu furnizeaza adresa dvs. de email unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

ShoeFever.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor.