Politica de confidențialitate și prelucrarea datelor cu caracter personal

Aceasta declaratie este pentru a va informa asupra tipului de informatii pe care le colectam de la clienti si modul in care sunt utilizate aceste informatii.

Website-ul detinut de FIERCE 88 SRL este in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (GDPR – Regulament (EU) 2016/679), care reprezinta un act legislativ obligatoriu. 

FIERCE 88 SRL va determina scopurile si metodele de procesare a datelor introduse si colectate online, si este considerat controlor al datelor.

Principii de protectie a datelor

 • Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime
 • Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate
 • Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta
 • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara
 • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar, in scopul oferirii de servicii conform acordurilor
 • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, modificarea si stergerea acestora, refuzul sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

Datele personale

Datele personale reprezinta orice fel de informatie despre o persoana fizica ce poate duce, direct sau indirect, la identificarea acestei persoane: numele, adresa de email, numere de telefon, adrese, etc.

Important: Conform Articolului 8 (1) din din Regulamentul (UE) 2016/679, utilizatorii cu vârsta sub 16 ani ne pot transmite date cu caracter personal numai cu acordul unui părinte sau tutore legal.

Colectarea datelor personale

Datele personale pe care le colectam pot include urmatoarele:

 • Numele si prenumele, adresa de email, adresa postala, numar de telefon si alte date de contact similare
 • Parolele, indiciile pentru parole si informatii de securitate similare folosite pentru autentificarea si accesarea contului de client
 • Date despre dispozitivul utilizat pentru accesarea website-ului si reteau pe care le utilizati pentru a accesa website-ul nostru, si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre (aceste date includ adresa IP, setarile regionale si setarile de limba, date despre sistemul de operare)
 • Date despre produsele pe care le achizitionati si paginile web pe care le accesati pe website-ul nostru.

Scopul colectarii datelor personale

 • Informarea clientilor cu privire la situatia Contului lor, inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, sau a oricarei situatii referitoare la o comanda, la bunurile si serviciile achizitionare
 • Trimiterea de newslettere si promotii periodice prin utilizarea postei electronice (email, SMS), numai in cazul in care persoana vizata si-a exprimat in mod explicit acordul.
 • Urmarirea si monitorizarea vanzarilor si a comportamentului clientilor, sau cercetare de piata.

FIERCE 88 SRL poate furniza datele cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in urma unu angajament de confidentialitate din partea acestora, si numai in scopurile mentionate, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare, furnizorilor de marketing, sau alte servicii furnizate de companii cu care avem incheiat un angajament de confidentialitate in cederea ofertarii pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

De asemenea, FIERCE 88 SRL poate furnizeza informatiile cu caracter personal catre organele abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Utilizarea datelor personale

 • Datele personale vor fi utilizate numai in scopul in care au fost colectate si vom stoca aceste date doar atat cat este necesar pentru scopul mentionat mai sus
 • Informatiile clientului vor fi pastrate pentru perioada in care contul sau este activ, pentru oricare din scopurile mentionate mai sus
 • Accesul la datele personale este strict limitat personalului FIERCE 88 SRL, asociatilor care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

In cazul in care utilizatorii nu doresc divulgarea datelor personale acestor companii, acestia sunt rugati sa ne contacteze la adresa de email dpo@shoefever.ro.

Securitatea procesarii datelor personale

Datele personale vor fi procesate in mod sigur, aplicandu-se masuri tehnice adecvate pentru protectia datelor personale impotriva pierderii sau distrugerii accidentale sau ilegale, alterarea, divulgarea sau a accesului neautorizat, in mode special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.

Pentru intrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise la adresa de email dpo@shoefever.ro.

Accesul si modificarea sau stergerea datelor personale

Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la modificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate

Pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice modificare sau discrepanta a acestora.

Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obtine informatii legate de datele personale, va rugam sa ne contactati la adresa de email dpo@shoefever.ro, cu o cerere semnata si datata.

Emailuri de marketing

FIERCE 88 SRL are dreptul sa trimita clientilor sai emailuri de marketing cu consimtamnatul acestora. Aceasta forma specifica de consimtamant trebuie data in mod liber, informata specific si precis. Aceste cereri sunt indeplinite in momentul in care clientii au optat sa primeasca emailuri de marketing (au aprobat activ), bifand sectiunea corespunzatoare, afisata la inregistrarea unui cont nou, la abonarea pentru newslettere, precum si in contul pesonal.

Clientii vor avea mereu dreptul de a obiecta, la cerere si fara costuri, asupra procesarii datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct, fara a trebui sa furnizeze justificari concrete. Clientii pot face acest lucru dand click pe link-ul „Dezabonare” care apare in mesajele de email pe care acestia le primesc, sau pot trimite un mesaj in acest sens la contact@shoefever.ro. Odata ce clientul si-a exprimat dezacordul, datele sale personale nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.

Plangeri

Clientii au dreptul sa adreseze o plangere legata de procesarea datelor lor personale. Toate intrebarile si plangerile le vom prelucra in timp util si in concordanta cu procedurile interne. Plagerile pot fi trimise la adresa de email dpo@shoefever.ro

In cazul improbabil in care clientii au suferit daune din cauza incalcarii drepturilor conform politicii de protectie a datelor si FIERCE 88 SRL nu a tratat plangerea in mod corespunzator, clientii au posibilitatea de a trimite o plangere autoritatii superioare – ANSPDCP.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate poate fi modificata periodic, in functie de modificari ale legislatiei relevante. In cazul in care se fac modificari ale acestei politici, clientii vor fi notificati pe email sau prin intermediul website-ului inainte ca schimbarile sa intre in vigoare.

Prin citirea acestui document ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor, garantate de legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, si libera circulatie a acestor date.

Ultima actualizare: 26 noiembrie 2020