Returnare Produse

Poti returna produsele in 14 zile de la primirea acestora, fara invocarea unui motiv.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre client.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maximum 14 zile lucratoare de la receptionarea coletului retur.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dvs. de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax, sau email.

In acest scop, puteti folosi modelul de retragere disponibil aici; folosirea lui nu este insa obligatorie. De asemenea, puteti completa si transmite electronic formularul de mai jos, sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil (de exemplu prin email), confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Vom returna toata suma achitata curierului la primirea coletului, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dvs. de a va retrage din prezentul contract.

In cazul in care comanda pe care o returnezi a fost facuta printr-un card de credit sau card de debit, suma va fi restituita in contul asociat acestuia. Daca ati platit prin alta metoda vei primi banii in contul bancar pe care ni-l transmiteti.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Este obligatoriu sa trimiteti produsul in cutia originala a acestuia impreuna cu toate documentele primite la achizitie. Daca produsele nu sunt ambalate corespunzator, ele pot fi reexpediate clientului.

Potrivit art. 16 din OUG nr. 324/2014 a drepturilor consumatorilor, nu se accepta pentru returnare produsele desigilate, testate sau incercate, produse care prezinta modificari fizice, lipsuri cantitative, zgarieturi, socuri, lovituri etc. In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata. Conform art. 14 din OUG nr. 24/2014, clientul poate fi responsabil pentru diminuarea valorii produselor, astfel incat suma inapoiata clientului poate fi mai mica decat cea platita de acesta, daca produsul a suferit modificari de caracteristici sau de functionalitate pe perioada detinerii acestuia de catre client.

Pentru coletele refuzate de catre client se va retine taxa de transport tur-retur in valoare totala de 30 lei (15 lei costul initial de transport catre client si 15 lei costul de transport retur pentru recuperarea coletului).

In cazul in care ati beneficiat de schimb marime gratuit si doriti returnarea produsului, se va retine taxa de transport tur-retur in valoare totala de 30 lei.

Formular de retur

Cum procedez pentru returnarea produselor?

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului.

1

Completeaza formularul de retur

Termenul de retur este de 14 zile

2

Pregateste coletul pentru retur

Ambaleaza coletul astfel incat cutia si produsul sa nu fie deteriorate in timpul transportului.

3

Expediaza coletul retur

Trimite coletul la adresa noastra de retur cu orice firma de curierat rapid.

FIERCE 88 SRL
Str. Ion Minulescu, Nr. 67-93, Sector 3, Bucuresti 031216
Tel.: 0770 409 458

FORMULAR DE RETUR

Cumpara fara griji! SCHIMB 100% GRATUIT

Ne dorim sa fii pe deplin multumita si sa porti cu drag produsele noastre. Prin urmare, iti oferim SCHIMB GRATUIT daca marimea nu ti se potriveste.

Serviciul de SCHIMB GRATUIT este valabil o singura data per comanda si doar pe acelasi model, aceeasi culoare, alta marime.  

Schimb marime GRATUIT

3 pasi simpli pentru schimb marime

1

Trimite cererea de schimb

Completeaza formularul de retur in maxim 48 ore de la primirea coletului.

2

Iti expediem coletul Schimb

in aceeasi zi, daca trimiti cererea pana in ora 1200 sau cel el tarziu in urmatoarea zi lucratoare.

3

Predai coletul la schimb curierului

Schimbul se efectueaza pe loc: curierul iti va aduce marimea solicitata, iar tu ii vei preda coletul cu comanda initiala.

FORMULAR SCHIMB MARIME