Returnare produse | Schimb marime

Schimb marime Rambursare suma de bani

Cumpara fara griji! SCHIMB 100% GRATUIT

Beneficiezi de schimb gratuit pentru acelasi produs, aceeasi culoare, daca marimea nu ti se potriveste (costul transportului dus-intors pentru schimb este suportat de noi). Anunta-ne daca vrei sa schimbi produsul cu o alta marime in maxim 48 ore de la primirea coletului si noi ne ocupam de restul, fara niciun cost sau efort din partea ta. Schimbul gratuit cu o alta marime este valabil o singura data, per comanda, cu conditia sa nu treaca mai mult de 48 ore din momentul primirii coletului si trimiterea cererei de schimb.

Cum procedez pentru schimb marime?

1. Completeaza formularul de schimb marime disponibil aici, in maxim 48 ore de la primirea coletului. Schimbul gratuit este valabil doar daca cererea de schimb marime a fost completata in maxim 48 ore de la primirea coletului.

2. Pregateste coletul pentru ridicare, astfel incat produsul si cutia sa nu fie deteriorate in timpul transportului. Ambaleaza cutia in folia protectoare pe care ai primit-o, sau intr-o punga menajera. Important: NU lipi nimic direct pe cutia produsului (banda adeziva, AWB, etc.)

3. Iti vom trimite curier sa ridice coletul: in aceeasi zi, daca formularul este completat pana in ora 14:00, sau in ziua urmatoare, daca formularul este completat dupa ora 14:00. Vei fi contactat(a) de catre firma de curierat pentru confirmarea comenzii de ridicare.

4. Schimbul se efectueaza pe loc: curierul iti va aduce noul colet cu marimea indicata in cererea de schimb si ii vei preda coletul vechi.

Returnare produse

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maximum 14 zile lucratoare de la receptionarea coletului retur.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dvs. de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax, sau email.

In acest scop, puteti folosi modelul de retragere disponibil aici; folosirea lui nu este insa obligatorie. De asemenea, puteti completa si transmite electronic formularul de retur standard de pe site-ul nostru, sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil (de exemplu prin email), confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Vom returna toata suma achitata curierului la primirea coletului, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dvs. de a va retrage din prezentul contract.

In cazul in care comanda pe care o returnezi a fost facuta printr-un card de credit sau card de debit, suma va fi restituita in contul asociat acestuia. Daca ai platit prin alta metoda vei primi banii in contul bancar pe care ni-l transmiti.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utilizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Este obligatoriu sa trimiteti produsul in cutia originala a acestuia impreuna cu toate documentele primite la achizitie. Daca produsele nu sunt ambalate corespunzator, ele pot fi reexpediate clientului.

Potrivit art. 16 din OUG nr. 324/2014 a drepturilor consumatorilor, nu se accepta pentru returnare produsele desigilate, testate sau incercate, produse care prezinta modificari fizice, lipsuri cantitative, zgarieturi, socuri, lovituri etc. In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata. Conform art. 14 din OUG nr. 24/2014, clientul poate fi responsabil pentru diminuarea valorii produselor, astfel incat suma inapoiata clientului poate fi mai mica decat cea platita de acesta, daca produsul a suferit modificari de caracteristici sau de functionalitate pe perioada detinerii acestuia de catre client.

Adresa de retur:
ZIKARO BIZ SRL
Str. Ion Minulescu, Nr. 67-93, Corp I2, Etaj 2, Sector 3, Bucuresti 031216
Tel. 0762 659 464