Returnare produse

Poți returna produsele în 14 zile de la primirea acestora, fără invocarea unui motiv.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de către client.

 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maximum 14 zile lucratoare de la receptionarea coletului retur.

Pentru a-ti exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informezi cu privire la decizia ta de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax, sau email. In acest scop, poti folosi modelul de retragere disponibil aici; folosirea lui nu este insa obligatorie. De asemenea, poti completa si transmite electronic formularul de mai jos, sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folosesti aceasta optiune, iti vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil (de exemplu prin email), confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Vom returna toata suma achitata curierului la primirea coletului, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ai ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia ta de a te retrage din prezentul contract.

In cazul in care plata pentru comanda pe care o returnezi a fost facuta printr-un card de credit sau card de debit, suma va fi restituita in contul asociat acestuia. Daca ai platit prin alta metoda vei primi banii in contul bancar pe care ni-l transmiti.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ai furnizat dovada ca ai trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Este obligatoriu sa trimiti produsul in cutia originala a acestuia impreuna cu toate documentele si accesoriile primite la achizitie. Daca produsele nu sunt ambalate corespunzator, ele pot fi reexpediate clientului.

Potrivit art. 16 din OUG nr. 324/2014 a drepturilor consumatorilor, nu se accepta pentru returnare produsele desigilate, testate sau incercate, produse care prezinta modificari fizice, lipsuri cantitative, zgarieturi, socuri, lovituri etc. In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata. Conform art. 14 din OUG nr. 24/2014, clientul poate fi responsabil pentru diminuarea valorii produselor, astfel incat suma inapoiata clientului poate fi mai mica decat cea platita de acesta, daca produsul a suferit modificari de caracteristici sau de functionalitate pe perioada detinerii acestuia de catre client.

Pentru coletele refuzate de catre client se va retine o taxa de transport tur-retur in valoare totala de 30 lei (15 lei costul initial de transport catre client si 15 lei costul de transport retur pentru recuperarea coletului).

In cazul in care ai beneficiat de schimb marime gratuit si doresti returnarea produsului, se va retine o taxa de transport tur-retur in valoare totala de 30 lei.

Formular de retur

Cum procedez pentru returnarea produselor?

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunțarea contractului.

1

Completează formularul de retur

Termenul de retur este de 14 zile

2

Pregătește coletul pentru retur

Împachetează produsul și accesoriile primite în ambalajul original.

3

Expediază coletul retur

Trimite coletul la adresa noastră de retur cu orice firmă de curierat rapid.

FIERCE 88 SRL
Str. Ion Minulescu, Nr. 67-93, Sector 3, Bucuresti 031216
Tel.: 0770 409 458

Formular de retur

Cumpără fără griji! SCHIMB 100% GRATUIT

Ne dorim să fii pe deplin mulțumită și să porți cu drag produsele noastre. Prin urmare, îți oferim SCHIMB GRATUIT dacă mărimea nu ți se potrivește.

Serviciul de SCHIMB GRATUIT este valabil o singură dată per comandă și doar pe același model, aceeași culoare, altă mărime.  

Schimb mărime GRATUIT

3 pași simpli pentru schimb mărime

1

Trimite cererea de schimb

Completează formularul de retur în maxim 48 ore de la primirea coletului.

2

Predă coletul curierului

Curierul te va contacta pentru ridicarea coletului de la adresa specificată. Împachetează produsul și accesoriile primite în ambalajul original. 

3

Îți expediem coletul Schimb

Curierul te va contacta pentru predarea coletului la adresa specificată.

Formular pentru schimb mărime