Ne dorim sa fii pe deplin multumita si sa porti cu drag produsele noastre. Prin urmare, iti oferim SCHIMB GRATUIT daca marimea nu ti se potriveste (si anume costul transportului dus-intors pentru schimb este suportat in totalitate de noi). Serviciul de SCHIMB GRATUIT este valabil o singura data per comanda si doar pe acelasi model, aceeasi culoare, alta marime.  

Cum procedez pentru schimb marime?

1. Completeaza online formularul de schimb (vezi mai jos), in maximum 48 ore de la primirea coletului.*

2. Iti vom expedia coletul Schimb:

  • in aceeasi zi, daca formularul este completat pana la ora 14:00,
  • sau cel tarziu in ziua urmatoare, daca formularul este completat dupa ora 14:00.

3. Schimbul se efectueaza pe loc: curierul iti va aduce coletul cu marimea solicitata in formular, iar tu ii vei preda coletul cu comanda initiala.

  • Important: Trebuie sa prezinti curierului continutul coletului pe care-l predai. Acesta trebuie sigilat de fata cu el, dupa ce este verificat continutul.
  • Pregateste coletul astfel incat produsul si cutia sa nu fie deteriorate in timpul transportului. Ambaleaza cutia in folia protectoare pe care ai primit-o, sau intr-o punga menajera.
  • Important: NU lipi nimic direct pe cutia produsului (banda adeziva, AWB, etc.)

Atat! Simplu si rapid. ENJOY! :)

*Este foarte important sa ne soliciti Schimbul in maximum 48 de ore de la data primirii coletului. Daca solicitarea de schimb este efectuata dupa 2 zile de la primirea coletului (dar nu mai tarziu de 14 zile), schimbul nu mai poate fi efectuat direct la client, ci trebuie primit si verificat de ShoeFever.ro inainte de a expedia coletul pentru Schimb.