Lichidare stocuri. Reduceri de până la 70%

Grăbește-te, ofertele bune se epuizează rapid!

-61%
Sale
-63%
Sale
-43%
Sale
-46%
Sale
-58%
Sale
98 lei
-69%
Sale
-70%
Sale
-69%
Sale
-69%
Sale
-70%
Sale
41 lei
-50%
Sale
89 lei
button title

reviews tab title

1074 reviews
89%
(956)
6%
(69)
3%
(29)
1%
(6)
1%
(14)
Servicii și produse impecabile

Am comandat bocancii sâmbătă, iar pana joi deja am intrat in posesia unei alte mărimi decât celei comandate inițial, mărimea comandata inițial fundu-mi mare. Schimbul mărimii a decurs cu mare ușurintă și foarte rapid. Bocancii sunt absolut superbi, de o calitate foarte buna, impecabil lucrați . Am primit cadou și dresuri, de care m-am bucurat enorm. Ambalarea a fost de asemenea foarte atenta făcută, intr-o cutie drăguța și fiecare bocanc in punguța lui protectivă care și miroasea foarte frumos. Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite , recomand cu cea mai mare încredere !

S u p e r b

Bocancii sunt intr-o stare excelenta!! sunt foarte multumita de produs si apreciez enorm faptul ca au fost livrate intr-o zi. Bocancii sunt foarte comozi si arata exact ca in poza. Recomand!
ps. miros superb.

L
Sosete colorate - Cake Socks
L.I. (Bucharest, Bucuresti)
Foarte draguteee

Aceste sosete sunt niste pufosenii calduroase si moi.Aproape ca imi pare rau sa le port😀!Foarte frumos modul de impachetare,mai ales daca le oferiti cadou!

L
Cizme Tricotate Maro PullOver
L.I. (Bucharest, Bucuresti)
Cizmele tricotate sunt superbe!

Cizmele sunt exact ca si in pozele de pe site,foarte comode si versatile.De obicei port numarul 36,avand piciorul mai subtire am comandat tot 36,nu un numar mai mare si vin perfect:)Multumesc!

I
Cizme lungi pana la coapse tip sock boots cu toc
Ilici Diana (Timișoara, Timis)

Superbe,foarte comode, merita mai mulți bani, aștept sa aveți in stoc și pe negru!