Formular de retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

*La cerere explicita, putem ridica noi coletul contra sumei de 18 lei, suma ce se va retine din valoarea stornarii facturii.

Selecteaza optiunea de retur (formularul este prezentat ca exemplu si nu este obligatoriu, poti trimite informatiile sub orice alta forma):

Rambursare suma de bani Schimb marime

12 thoughts on “Formular de retur

 1. iulia.tudorache18 says:

  Buna ziua! In cazul in care vreau sa returnez un produs, il pot aduce eu la adresa de retur sau trebuie sa l trimit neaparat prin firma de curierat? Va multumesc.

 2. Dafina says:

  Bună
  Vreau să îmi schimb cizmele care mi-a fost aduse azi , că sunt o mici .
  Dacă nu se poate să mi se facă schimbul ași vrea să îmi returnați banii.
  Vă mulțumesc.

 3. Petcu says:

  Bună ziua! Am comandat o pereche de sandale romane înalte Stuart, mărimea 38 și as vrea sa le schimb cu sandale gladiator cu curele ajustabile, mărimea 38. Sunt foarte subțire în picioare și îmi sunt foarte largi. As vrea sa știu cum trebuie să procedez. Va mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *